Do web rješenja u tri jednostavna koraka

Nudimo već unaprijed kreirane pakete na bazi pretplate koja uključuje sve što trebate – od web stranice do logotipa, promotivnih materijala i reklama za društvene mreže.

1. Odaberi paket

Već smo kreirali pakete, samo trebate odabrati onaj koji vam najviše odgovara. 

Pakete je kreirao naš tim koji ima godine rada u industriji iza sebe te su prilagođeni potrebama većine naših dosadašnjih klijenata. Uz pakete nudimo i personalizirane ponude koje će odgovarati specifičnim potrebama.

2. Ispuni podatke

Nakon što je paket odabran, trebate ispuniti neke opće podatke u vezi vašeg posla.

Želimo proces učiniti što jednostavnijim zbog čega odmah u početku postavljamo sva pitanja koja nam trebaju za izradu stranice i logotipa, kao što su naziv, industrija i kratak opis. 

3. Izvrši uplatu i opusti se

Nakon što primimo vaše podatke, u roku od 24 sata šaljemo personaliziranu ponudu koja uključuje nekoliko dodatnih pitanja kako bismo preciznije prilagodili našu uslugu vašim potrebama.

Nakon izvršene uplate, javit ćemo Vam se s potvrdom da je zaprimljena, a sav sadržaj paketa dolazi u roku od četiri dana.

Mi osiguravamo hosting te nam je potreban samo pristup odabranoj domeni, a ukoliko ju nemate, ponudit ćemo Vam i nju.

Često postavljena pitanja

Glavni nam je cilj ubrzati (uglavnom) dugačak proces izrade web stranice i svega što vam treba za početak poslovanja.

U suradnji s COdizajn web agencijom, kreirali smo Starticu i pakete s ciljem olakšavanja procesa narudžbe web stranice i svega potrebnog za uspješno (digitalno) poslovanje.

Koristimo postojeće i isprobane predloške za web koje prilagođavamo Vašem brandu i potrebama te nam to omogućava da web dostavimo puno ranije s jednako dobrim rezultatom. Nudimo sve na jednom mjestu, tako da nećete morati odvojeno tražiti dodatne dizajnere, marketinške stručnjake i slično.

Saznaj više.

S obzirom da svaki od naših paketa uključuje izradu web stranice i logotipa, minimalna je obaveza 12 mjeseci te se ponuda za uplatu šalje na taj vremenski rok. 

Ako otkažete pretplatu, prestat ćemo održavati web stranicu i nećete dobivati nove promotivne materijale, ali imat ćete pristup svemu što ste do tada platili. Također ćete morati nastaviti plaćati hosting i domenu (oko 70 € / godina) kako bi vam web ostao aktivan.

Naravno! Surađujemo s jednom od vodećih web agencija u državi te ćemo rado kreirati personaliziranu ponudu. Samo ispunite obrazac i odgovorit ćemo Vam s ponudom.

U cijenu paketa uključeno je sve osim domene (od 12 € / godina) koju također možemo ponuditi ukoliko to odaberete prilikom ispune obrasca.

Naravno! Plan možete povećati u bilo kojem trenutku nadoplatom, a nakon što je vrijeme za naplatu idućeg obročnog razdoblja, ukoliko više ne trebate stvari iz većeg plana, možete ga smanjiti.

Naravno, samo dodajte u napomenu da Vam je ponuda potrebna za tu svrhu te ćemo poslati ponudu koju trebate priložiti uz poslovni plan, a web i sve ostalo kreirati kada ste spremni. Saznaj više.