Ispravan način za razvoj online prisutnosti

Startica nudi sve što vam treba za pokretanje ili moderniziranje poslovanja na jednom mjestu – logotip, web stranicu, promotivne materijale i još puno toga. Naši web i branding paketi kreirani su za vas.

Zašto smo drugačiji?

Naš tim ima dugogodišnje iskustvo u izradi personaliziranih web rješenja, logotipa i promotivnih materijala. Međutim, koliko god bismo olakšali proces, uvijek bi se odužio.

U suradnji s COdizajn web agencijom, kreirali smo Starticu s ciljem olakšavanja procesa narudžbe web stranice i svega potrebnog za uspješno (digitalno) poslovanje. Odaberite web paket, unesite nekoliko informacija, a mi ćemo obaviti sve drugo.

Koristimo postojeće i isprobane predloške za web koje prilagođavamo Vašem brandu i potrebama te nam to omogućava da web dostavimo puno ranije s jednako dobrim rezultatom. Nudimo sve na jednom mjestu, tako da nećete morati odvojeno tražiti dodatne dizajnere, marketinške stručnjake i slično.

Startica Web Paketi
Vizualni identitet
Web stranice, vizualni identitet, promotivni materijali, SEO, marketing i više!
Startica Web Paketi

Počinje od weba

Osnovna je stavka u svakom našem paketu web stranica koju smatramo ključnom za osnaživanje online prisutnosti i digitalizaciju. Web stranica pokazuje da ste profesionalni i ozbiljni te povećava vjernost, za razliku od stranica na društvenim mrežama koje je lagano napraviti i svi ih imaju.

Uz osnovne informacije o vašem poslovanju, možete odabrati i dodatne podstranice koje su vam potrebne poput bloga.

... A ipak, više je od weba

Iako web stranicu smatramo osnovom, digitalizacija je puno više. Cilj nam je osnažiti vaš brend i njegovu vidljivost kreiranjem vizualnog identiteta i logotipa, SEO optimizacijom kako bi vaša stranica rangirala bolje na pretraživačima poput Googlea, alatima za praćenje ponašanja korisnika, predlošcima za objavljivanje na društvene mreže, i slično.

Web stranice za prodaju i najam nekretnina

Prilagođeno brendu

Izgled stranice potpuno je prilagođen vašem brendu. Možete sami odabrati boje, jezik i elemente stranice koje želite ili to prepustiti nama.

Hosting i SSL

U našu cijenu uključen je i hosting stranice za vrijeme trajanja pretplate te SSL certifikat kako bi vaša stranica bila pouzdana i sigurna.

Analitika

Možemo ugraditi alate za praćenje posjeta i ponašanja Vaših korisnika, koji kasnije mogu poslužiti za marketing i prodaju.

Dizajner

Uz naše pakete web dizajner će izvršiti promjene prema vašim zahtjevima ukoliko su potrebne. Uz to, u svakom paketu dobivate pristup samostalnom uređivanju weba.

SEO optimizacija

Naše web stranice prilagođene su najboljim rezultatima pretraživanja kako bi poboljšale vašu vidljivost i dobro ih rangirale na tražilicama.

Privatnost

Web stranica je usklađena s uredbom Europske Unije o zaštiti osobnih podataka i privatnosti korisnika

Širok izbor predložaka

Kreirali smo najbolje gotove predloške prilagođene industriji, a njih ćemo dalje prilagoditi vašim željama i brendu.

Prilagođena svim uređajima

Stranica će biti prilagođena svim uređajima s kojih joj korisnici mogu pristupiti (računalo, mobitel, tablet) i svim veličinama ekrana kako bi iskustvo bilo besprijekorno.

Korisničko iskustvo

Stalo nam je do korisnika. Sve informacije na web stranici brzo su dostupne te je svaka naša stranica jednostavna za koristiti.

Ne možemo biti sretniji.

5/5

Dizajnerica s kojom smo surađivali je vrlo ljubazna i profesionalna, a cijene su prihvatljive. Štoviše, naknadno smo radili na nekoliko izmjena s obzirom da smo start-up te da smo nekoliko puta mijenjali pristup te su uvijek rado napravili potrebne izmjene. Toplo preporučujem!

Hiren Patel

Semper Connect

Pogledajte što o nama i našoj partnerskoj firmi kažu na Clutchu i Googleu.

Industrije

Turizam

Iznajmljivači, turističke agencije, rekreacija, prijevoz

Ugostiteljstvo

Restorani i barovi

Ljepota

Frizerski, kozmetički i ostali saloni za uljepšavanje

Financije

Knjigovodstvo i računovodstvo

Nekretnine

Agenti i agencije za prodaju i najam nekretnina, ulaganje i gradnja

Ostalo

Ako ti industrija nije na popisu, i dalje imamo super ponude