Essential paket

55 € / mjesec

Sve što ti treba za pokretanje posla i/ili početak digitalizacije postojećeg.
Startica Web Paketi Essential

Prilagođeno brendu

Izgled stranice potpuno je prilagođen vašem brendu. Možete sami odabrati boje, jezik i elemente stranice koje želite ili to prepustiti nama.

Hosting i SSL

U našu cijenu uključen je i hosting stranice za vrijeme trajanja pretplate te SSL certifikat kako bi vaša stranica bila pouzdana i sigurna.

Analitika

Možemo ugraditi alate za praćenje posjeta i ponašanja Vaših korisnika, koji kasnije mogu poslužiti za marketing i prodaju.

Dizajner

Uz naše pakete web dizajner će izvršiti promjene prema vašim zahtjevima ukoliko su potrebne. Uz to, u svakom paketu dobivate pristup samostalnom uređivanju weba.

SEO optimizacija

Naše web stranice prilagođene su najboljim rezultatima pretraživanja kako bi poboljšale vašu vidljivost i dobro ih rangirale na tražilicama.

Privatnost

Web stranica je usklađena s uredbom Europske Unije o zaštiti osobnih podataka i privatnosti korisnika

Širok izbor predložaka

Kreirali smo najbolje gotove predloške prilagođene industriji, a njih ćemo dalje prilagoditi vašim željama i brendu.

Prilagođena svim uređajima

Stranica će biti prilagođena svim uređajima s kojih joj korisnici mogu pristupiti (računalo, mobitel, tablet) i svim veličinama ekrana kako bi iskustvo bilo besprijekorno.

Korisničko iskustvo

Stalo nam je do korisnika. Sve informacije na web stranici brzo su dostupne te je svaka naša stranica jednostavna za koristiti.

Često postavljena pitanja

Glavni nam je cilj ubrzati (uglavnom) dugačak proces izrade web stranice i svega što vam treba za početak poslovanja.

U suradnji s COdizajn web agencijom, kreirali smo Starticu i pakete s ciljem olakšavanja procesa narudžbe web stranice i svega potrebnog za uspješno (digitalno) poslovanje.

Koristimo postojeće i isprobane predloške za web koje prilagođavamo Vašem brandu i potrebama te nam to omogućava da web dostavimo puno ranije s jednako dobrim rezultatom. Nudimo sve na jednom mjestu, tako da nećete morati odvojeno tražiti dodatne dizajnere, marketinške stručnjake i slično.

Saznaj više.

S obzirom da svaki od naših paketa uključuje izradu web stranice i logotipa, minimalna je obaveza 12 mjeseci te se ponuda za uplatu šalje na taj vremenski rok. 

Ako otkažete pretplatu, prestat ćemo održavati web stranicu i nećete dobivati nove promotivne materijale, ali imat ćete pristup svemu što ste do tada platili. Također ćete morati nastaviti plaćati hosting i domenu (oko 70 € / godina) kako bi vam web ostao aktivan.

Naravno! Surađujemo s jednom od vodećih web agencija u državi te ćemo rado kreirati personaliziranu ponudu. Samo ispunite obrazac i odgovorit ćemo Vam s ponudom.

U cijenu paketa uključeno je sve osim domene (od 12 € / godina) koju također možemo ponuditi ukoliko to odaberete prilikom ispune obrasca.

Naravno! Plan možete povećati u bilo kojem trenutku nadoplatom, a nakon što je vrijeme za naplatu idućeg obročnog razdoblja, ukoliko više ne trebate stvari iz većeg plana, možete ga smanjiti.

Naravno, samo dodajte u napomenu da Vam je ponuda potrebna za tu svrhu te ćemo poslati ponudu koju trebate priložiti uz poslovni plan, a web i sve ostalo kreirati kada ste spremni. Saznaj više.

Započni sa Starticom.

Naruči ESSENTIAL paket, vidi ostale pakete u ponudi, kontaktiraj nas s dodatnim pitanjima  ili da zatražiš personaliziranu ponudu.